STAR van het seizoen: Herfst ?

Hier zijn ze dan: Onze allereerste STARS van het seizoen!

Met trots willen wij Jesper en Finn feliciteren met de titel STARS van het seizoen: HERFST. Jesper en Finn hebben samen met de andere deelnemers van de Hoek tot Helder 130km lang gekitte ?‍♂️ voor de Hartstichting en gezamenlijk het ongelofelijke bedrag van 650.000 euro opgehaald. ? Dit maakte dat deze toppers goed waren voor wel 50 procent van jullie stemmen! ?

Naast het verkrijgen van de prachtige titel STARS van de HERFST hebben Jesper en Finn 500 euro ? mogen doneren aan een goed doel naar keuze. De keuze is gevallen op een sponsoring van de Alternatieve Elfstedentocht georganiseerd door Stichting Kinder Oncologische Vakantiekampen. Voor dit prachtige initiatief zal een groep vrijwilligers afreizen naar de Weissensee in Oostenrijk ?? om daar de Alternatieve Elfstedentocht te schaatsen.⛸ Met het opgehaalde geld zal een zeilvakantie in Friesland georganiseerd worden voor kinderen met kanker. ⭐

Deel dit bericht

Laatste nieuws

DONATIE VAKANTIEBANK ?

Een tijdje terug heeft Stichting STAR een donatie van €2000 gedaan aan Stichting de Vakantiebank!  Stichting De Vakantiebank heeft als doel mensen met een inkomen

Lees meer »