Donatie Stichting STAR aan Philadelphia

Stichting Philadelphia ondersteund mensen met een beperking om hen een prettiger leven te geven. Dit doen zij onder andere door mensen met een beperking muziektherapie aan te bieden als onderdeel van een behandeling. Muziektherapie is een vorm van therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van muziek; ze bespelen instrumenten, zingen samen of luisteren naar muziek. Muziek wordt hierdoor dus ingezet met het doel te werken aan een hulpvraag in een therapeutisch proces. Hierdoor kan iemand zijn of haar talenten ontwikkelen en groeit het zelfvertrouwen van de cliënten. In Groningen woont Wim, een van de cliënten van Stichting Philadelphia. Wim is een gepassioneerde drummer, maar door zijn gezondheid en handicap is het voor hem te zwaar om zijn eigen drumstel te verplaatsen. Met de donatie van Stichting STAR is er dan ook een klein drumstel voor Wim gekocht. Door de donatie kan Wim, maar ook alle andere cliënten van Stichting Philadelphia weer genieten van muziek maken en zijn of haar talenten ontwikkelen!⭐️🎺

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Spetterdag 2022

Stichting STAR heeft voor de kinderen en vrijwilligers van de IMC Weekendschool Groningen een geheel verzorgde dag georganiseerd waarbij kinderen en vrijwilligers de mogelijkheid kregen

Lees meer »

Ouderenevenement 2022

Samen met de subcommissie Ouderenco organiseerde Stichting STAR afgelopen woensdag een evenement voor ouderen in Groningen. Een tiental ouderen van de ZINNzorg locatie de Brink

Lees meer »