Donatie Het Kopland

Stichting STAR heeft in totaal €1500 gedoneerd aan het Kopland. Een deel van dit bedrag gaat naar het Beekhuisfonds, dit is een fonds die financiele ondersteuning biedt aan jongeren in lastige situaties en deze jongeren wilt stimuleren om hun talenten te ontwikkelen en een vaste plaats in de samenleving te verkrijgen. Ook gaat een deel van dit bedrag naar het fietsenplan, dit is een idee van het Kopland om jongeren een fiets te geven en als ze deze fiets goed onderhouden mogen ze de fiets houden. Door middel van een fiets zijn de jongeren veel vrijer!

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Spetterdag 2022

Stichting STAR heeft voor de kinderen en vrijwilligers van de IMC Weekendschool Groningen een geheel verzorgde dag georganiseerd waarbij kinderen en vrijwilligers de mogelijkheid kregen

Lees meer »

Ouderenevenement 2022

Samen met de subcommissie Ouderenco organiseerde Stichting STAR afgelopen woensdag een evenement voor ouderen in Groningen. Een tiental ouderen van de ZINNzorg locatie de Brink

Lees meer »