Donatie Humanitas

Gistermiddag heeft Stichting STAR een bedrag van €1000,- gedoneerd aan Humanitas. Humanitas is een vrijwilligers organisatie die opkomt voor een samenleving waarin mensen actief vormgeven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Het bedrag zal worden besteed aan boeken en educatieve taalspelletjes voor kinderen. Bekijk hieronder het bericht dat Humanitas heeft gedeeld:https://www.humanitas.nl/afdeling/Groningen_Stad/nieuws4/1000-euro-voor-opvoeden-en-opgroeien/?fbclid=IwAR1OSNI2YQOkNVvql02A63JCYWwMD_XMKag1WfTvlkW5H1VvD5tEG7zanHE

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Spetterdag 2022

Stichting STAR heeft voor de kinderen en vrijwilligers van de IMC Weekendschool Groningen een geheel verzorgde dag georganiseerd waarbij kinderen en vrijwilligers de mogelijkheid kregen

Lees meer »

Ouderenevenement 2022

Samen met de subcommissie Ouderenco organiseerde Stichting STAR afgelopen woensdag een evenement voor ouderen in Groningen. Een tiental ouderen van de ZINNzorg locatie de Brink

Lees meer »