Donatie ‘Kom op visite’ kar

Stichting STAR heeft afgelopen vrijdag een “Kom op visite” kar geschonken aan het woonzorgcentrum Heymanscentrum in Groningen! Door de donatie kunnen de bewoners één op één bezoek ontvangen zonder besmettingsgevaar. De kar is voorzien van tochtsluitingen en speciale luchtfilters, zodat er geen ziektekiemen kunnen binnendringen.In het Heymanscentrum wonen mensen die door geestelijke of lichamelijke problemen niet meer zelfstandig kunnen wonen.We zijn blij dat we ook voor deze bewoners iets kunnen betekenen in de corona-tijd!

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Spetterdag 2022

Stichting STAR heeft voor de kinderen en vrijwilligers van de IMC Weekendschool Groningen een geheel verzorgde dag georganiseerd waarbij kinderen en vrijwilligers de mogelijkheid kregen

Lees meer »

Ouderenevenement 2022

Samen met de subcommissie Ouderenco organiseerde Stichting STAR afgelopen woensdag een evenement voor ouderen in Groningen. Een tiental ouderen van de ZINNzorg locatie de Brink

Lees meer »