Kerstpakketten inpakken en donatie – Kerst050 & Rocking Up X-mas

23 december hebben we samen met Kerst050 en Rocking Up X-mas Groningen kerstpakketten ingepakt voor Groningers die onder de armoedegrens leven. We hebben de pakketten daarna bezorgd om deze mensen te verrassen!
De organisatie van Kerst050 wil deze mensen laten weten dat ze er niet alleen voor staan en ze voor even hun zorgen kunnen vergeten, zodat ze kerst kunnen vieren zoals het bedoeld is.

OOG Radio & Televisie heeft hier een mooi filmpje van gemaakt: https://www.facebook.com/oogrtv/videos/871613993276476/

We hebben een prachtig bedrag van €2000 gedoneerd, zodat we een deel van de inhoud van 512 kerstpakketten konden financieren.

Stichting STAR wenst iedereen fijne feestdagen en we hopen dat we ook in 2020 weer veel mooie dingen kunnen doen voor studenten en stadjers!

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Spetterdag 2022

Stichting STAR heeft voor de kinderen en vrijwilligers van de IMC Weekendschool Groningen een geheel verzorgde dag georganiseerd waarbij kinderen en vrijwilligers de mogelijkheid kregen

Lees meer »

Ouderenevenement 2022

Samen met de subcommissie Ouderenco organiseerde Stichting STAR afgelopen woensdag een evenement voor ouderen in Groningen. Een tiental ouderen van de ZINNzorg locatie de Brink

Lees meer »