Rocking Up X-Mas

Vandaag, op 22 December, heeft het bestuur van Stichting STAR weer meegedaan met Rocking Up X-Mas. Rocking Up X-Mas is een landelijke actie en dit jaar voor de 3e keer in Groningen. De actie houdt in dat er 50 kerstpakketten worden samengesteld en bezorgd bij mensen die het niet breed hebben. Een kerstpakket bestaat uit de benodigdheden voor een 3-gangen menu. Stichting STAR heeft een aantal kerstpakketten gefinancieerd en meegeholpen met het samenstellen en bezorgen. De kerstpakketten werden met veel dankbaarheid ontvangen!

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Spetterdag 2022

Stichting STAR heeft voor de kinderen en vrijwilligers van de IMC Weekendschool Groningen een geheel verzorgde dag georganiseerd waarbij kinderen en vrijwilligers de mogelijkheid kregen

Lees meer »

Ouderenevenement 2022

Samen met de subcommissie Ouderenco organiseerde Stichting STAR afgelopen woensdag een evenement voor ouderen in Groningen. Een tiental ouderen van de ZINNzorg locatie de Brink

Lees meer »