Donatie Groningen Verwelkomt

Wij hebben een paar weken geleden een prachtig bedrag mogen overhandigen aan Stichting Groningen Verwelkomt! Stichting Groningen Verwelkomt heeft als doel om vluchtelingen een warm welkom te bieden en zich thuis laten voelen.

Dankzij de medefinanciering van Stichting STAR kunnen zij twee evenementen organiseren. Een Eat & Meet die deze maand wordt georganiseerd, waarbij de avond is gericht op de ontmoeting tussen ‘oude’ en nieuwe Groningers. Daarnaast “Heel Nieuw Groningen” bakt, een bakwedstrijd voor oude en nieuwe Groningers!

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Spetterdag 2022

Stichting STAR heeft voor de kinderen en vrijwilligers van de IMC Weekendschool Groningen een geheel verzorgde dag georganiseerd waarbij kinderen en vrijwilligers de mogelijkheid kregen

Lees meer »

Ouderenevenement 2022

Samen met de subcommissie Ouderenco organiseerde Stichting STAR afgelopen woensdag een evenement voor ouderen in Groningen. Een tiental ouderen van de ZINNzorg locatie de Brink

Lees meer »