Informatieavond Quiet

Op 29 mei was het dan eindelijk tijd voor ons hoofdevenement van het jaar! Deze indrukwekkende avond stond volledig in het thema van verborgen armoede in Nederland. De Quiet zet zich in om deze armoede op een duurzame manier te bestrijden. Om hier een bijdrage aan te leveren heeft STAR een informatieavond georganiseerd voor het Groninger bedrijfsleven. De avond werd afgetrapt met de film ‘’I, Daniel Blake’’ met een aansluitende borrel waar de avond nog uitgebreid kon worden besproken. Daarnaast hebben we nog een donatie kunnen doen van 10.000 euro. Het was een zeer geslaagde dag en we kijken dan ook uit naar verdere samenwerking!

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Spetterdag 2022

Stichting STAR heeft voor de kinderen en vrijwilligers van de IMC Weekendschool Groningen een geheel verzorgde dag georganiseerd waarbij kinderen en vrijwilligers de mogelijkheid kregen

Lees meer »

Ouderenevenement 2022

Samen met de subcommissie Ouderenco organiseerde Stichting STAR afgelopen woensdag een evenement voor ouderen in Groningen. Een tiental ouderen van de ZINNzorg locatie de Brink

Lees meer »