STAR helpt Groningen Geeft Thuis

Bijna 400 vrouwen en 500 kinderen vinden jaarlijks een veilige plek in de vrouwenopvang van Het Kopland. Een veilig thuis hebben in tijden van nood is ontzettend belangrijk, voor iedereen. Soms is het zelfs van levensbelang. Huiselijk geweld is één van de belangrijkste redenen dat vrouwen hun toevlucht zoeken tot de vrouwenopvang. De vrouwenopvang verhuist van de binnenstad naar de Oosterparkwijk in Groningen. Dankzij Stichting STAR kan de ontmoetingsruimte worden ingericht, en zal er een enorme inloopkast voor kleding voor de vrouwen gemaakt kunnen worden. Wil je meer informatie? Kijk eens op: www.groningengeeftthuis.nl

Deel dit bericht

Laatste nieuws

Spetterdag 2022

Stichting STAR heeft voor de kinderen en vrijwilligers van de IMC Weekendschool Groningen een geheel verzorgde dag georganiseerd waarbij kinderen en vrijwilligers de mogelijkheid kregen

Lees meer »

Ouderenevenement 2022

Samen met de subcommissie Ouderenco organiseerde Stichting STAR afgelopen woensdag een evenement voor ouderen in Groningen. Een tiental ouderen van de ZINNzorg locatie de Brink

Lees meer »