Het bestuur

Het bestuur van Stichting STAR 2022- 2023 bestaat uit zeven studenten van R.K.S.V Albertus Magnus. We zullen ons op deze pagina even kort aan jullie voorstellen.


Met v.l.n.r.: Charlotte Huiskamp, Neoh de Greeff, Kiek Heerink, Floris Stumphius, Numi Oñorbe Genovesi, Coen de Vree, Lieke Seinen

Het bestuur 2022-2023 bestaat uit:

Kiek Heerink
Voorzitter  
Kiek is de voorzitter van Stichting STAR. Ze is 22 jaar en studeert Pedagogische Wetenschappen. Als voorzitter is zij het aanspreekpunt namens ons bestuur en zorgt ze dat iedereen op tijd zijn of haar taak uitvoert! Ze zit de vergaderingen voor en stuurt de rest van het bestuur aan. Ook onderhoudt Kiek het contact met het bestuur van Albertus Magnus.

Coen de Vree
Vice-voorzitter
Coen is de vice-voorzitter van Stichting STAR. Hij is 24 jaar en heeft zijn bachelor Bewegingswetenschappen afgerond. In september begint hij aan de pre-master Business Administration: Health. Als vice-voorzitter is hij eindverantwoordelijk voor alle sociale media berichten en de website. Daarnaast onderhoudt hij het contact met de senioren van Albertus Magnus.

Lieke Seinen
Ab-actis
Lieke is de ab-actis van Stichting Star. Ze is 22 jaar en studeert Communicatie. Lieke schrijft de notulen van onze wekelijkse vergadering en ze is verantwoordelijk voor de STARmail! Ook onderhoudt zij het ledenbestand en schrijft ze de stukken voor in de Bokaal.

Neoh de Greeff
Fiscus
Neoh is de fiscus van Stichting STAR. Hij is 20 jaar en studeert Technische Bedrijfskunde en gaat daarnaast beginnen met zijn stage bij de Luchtmacht. Als fiscus van Stichting STAR is hij verantwoordelijk voor de begroting. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de financiën en zorgt hij dat het geld goed wordt besteed.

Numi Oñorbe Genovesi
Evenementen I
Numi is 21 jaar en studeert Bedrijfskunde. Als Evenementen 1 stuurt Numi de eerstejaars commissie COSMO aan en onderhoudt zij contact met deze commissie. Numi heeft een ondersteunende rol bij grote activiteiten van COSMO.

Floris Stumphius
Evenementen II
Floris is 22 jaar en heeft onlangs zijn bachelor Geneeskunde afgerond. Aankomend jaar zal hij zich gaan verrijken met filosofische kennis door een bachelor Filosofie te gaan volgen. Als Evenementen 2 representeert hij STAR tijdens de petitieweek. In deze week wordt er een maatschappelijke activiteit georganiseerd voor de eerstejaars door Stichting STAR. Ook stuurt Floris de Kidsco aan en onderhoudt hij contact met deze commissie.

Charlotte Huiskamp
Evenementen III
Charlotte is 23 jaar en is bezig met het volgen van de twee masters Marketing Management en Marketing Analytics and Data Science. Ze zal zich dit jaar bezighouden met de maatschappelijke heldentaken. Ook is ze verantwoordelijk voor de ouderencommissie! Charlotte zal deze commissie ondersteunen bij het organiseren van activiteiten voor de doelgroep ouderen in Stad en Ommeland.

De organisatie van de evenementen wordt aan het begin van het bestuursjaar verdeeld over de bestuursleden.

Ben jij lid van Albertus en geïnteresseerd om je als bestuurslid in te zetten voor Stichting STAR, maar heb je nog vragen of wil je graag wat informatie, kun je ons hier altijd voor benaderen. Spreek ons eens aan of neem per mail even contact met ons op.